Ιταλική Στρατιωτική Τσάντα 1950-1970

ΕΙΔΗ-00002007

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Περισσότερες λεπτομέρειες

50 αντικείμενα

€ 15.00 με Φ.Π.Α

€ 30.00 με Φ.Π.Α

-€ 15.00

Ένας μεγάλος σάκος από καμβά/λινό μείγμα, με μερικές πολύ ιταλικές λεπτομέρειες. Αν και στην πραγματικότητα δεν είναι πολύ καλό σακίδιο, αυτό είναι σίγουρα σκληρό και έχει μια κάποια ρετρό γοητεία σε αυτό.

Κατασκευασμένο στις μέρες που σπάνια βλέπονταν πολυτέλειες, όπως οι κορνίζες και οι ιμάντες του στέρνου, αυτό το πακέτο, από όσο γνωρίζουμε, προοριζόταν για ορεινούς στρατιώτες. Μάλλον γι' αυτόν τον λόγο το σύστημα κλεισίματος της κύριας θήκης είναι πολύ ασφαλές, αν και είναι εντελώς ιταλικό σε πολυπλοκότητα: κάτω από το καπάκι υπάρχει μια τεράστια σειρά από μεταλλικούς δακτύλιους με μια αλυσίδα για να τα συνδυάζει όλα μαζί. "Πως?" εσύ ρωτάς. Λοιπόν, μην μας ρωτάτε - δεν έχουμε ιδέα για τον σωστό τρόπο να το κάνουμε αυτό. Στοιχηματίζουμε ότι ούτε οι Ιταλοί ξέρουν. Δείτε την εικόνα για το πώς προχωρήσαμε σε αυτό. Αυτό μας πήρε πολύ χρόνο για να το κάνουμε. Το ίδιο το στόμα δεν έχει κανένα σύστημα σύσφιξης - οποιοδήποτε κομμάτι κορδονιού θα το κάνει. Ή αλυσίδα, αν μείνετε πιστοί στο στυλ του πακέτου...

Εκτός από αυτά τα περίεργα, το υπόλοιπο πακέτο είναι αρκετά αξιόπιστο: πολύ βασικοί ιμάντες ώμου με σύστημα γρήγορης απελευθέρωσης και δύο εξωτερικές τσέπες. Θα μπορούσατε εύκολα να βρείτε ένα ενισχυτικό DIY για την πλάτη. Θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο ένα κομμένο κομμάτι αφρώδους χαλιού.

Για εσάς όλους τους λάτρεις του καμβά και του λιναριού (ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλοί γύρω σας) αυτή είναι μια εξαιρετική προσφορά - ανθεκτική στις βόμβες ποιότητα έκδοσης στρατού για το ένα δέκατο της τιμής των σύγχρονων "ρετρό" αντικειμένων. 

Γράψτε μια κριτική

Ιταλική Στρατιωτική Τσάντα 1950-1970

Ιταλική Στρατιωτική Τσάντα 1950-1970

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Δημοφιλή προϊόντα

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση προϊόντων!