WISPORT Whistler II Σακιδιο RAL-7013

ΕΙΔΗ-00001447

WISPORT

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

€ 160.00 με Φ.Π.Α

Σακίδιο Whistler της Wisport χωρητικότητας 35 λίτρων. Ανήκει στη σειρά επιχειρησιακών σακιδίων της WISPORT που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τις Πολωνικές Ε.Δ. σαν σακίδιο περιπόλου. Οι φαρδιοί εργονομικοί ιμάντες ώμων και η φαρδιά προσθαφαιρούμενη ζώνη σε συνδυασμό με το σύστημα πλάτης SAS διανέμουν το μεταφερόμενο βάρος χωρίς να δημιουργούνται σημεία ενοχλητικής πίεσης.
Η προσθαφαιρούμενη ζώνη μπορεί να αντικατασταθεί με μία battle belt εάν έτσι επιθυμεί ο χρήστης ή επιτάσσει η αποστολή. Το κύριο διαμέρισμα διαθέτει τσέπη για υδροδοχείο κι αδιάβροχη έξοδο για τον σωλήνα του. Επίσης υπάρχει μία δικτυωτή θήκη που κλείνει με φερμουάρ. Εμπρός από το κύριο διαμέρισμα υπάρχει ένα δευτερεύον με μικρή οργάνωση κι έναν ιμάντα με άγκιστρο για ασφάλιση μικροαντικειμένων.Εξωτερικά αυτού υπάρχει τσέπη με φερμουάρ.
Στο εμπρός κι επάνω μέρος υπάρχουν 2 ιμάντες ασφάλισης με πόρπες ταχείας απελευθέρωσης. Σε κάθε πλευρά του σακιδίου υπάρχουν 2 ιμάντες ρύθμισης-σύσφιξης. Περιφερειακά το σακίδιο φέρει ιμάντες MOLLE και μπορεί να δεχτεί τις τσέπες Sparrow αυξάνοντας τη μεταφορική του ικανότητα κατά 9 λίτρα.

Η WISPORT είναι Πολωνική εταιρεία η οποία σχεδιάζει και παράγει αποκλειστικά σακίδια και παρελκόμενα αυτών. Η παραγωγή γίνεται στο εργοστάσιό της στην Πολωνία, διαθέτει πιστοποίηση ΝΑΤΟ κι εφοδιάζει με τα προϊόντα της πολλές χώρες της συμμαχίας. Όλα τα προϊόντα της στρατιωτικής σειράς πληρούν τις προδιαγραφές ΝΑΤΟ και συνοδεύονται από εγγύηση επιδιόρθωσης ή αντικατάστασης 5 ετών.

Ενισχυμένο σύστημα SAS
Εσωτερικό διαχωριστικό
Ιμάντες PALS σε όλο το κυρίως σώμα ώστε να δέχεται έξτρα θήκες τύπου MOLLE
Εργονομικοί ιμάντες ώμων, στήθους και αφαιρούμενη ζώνη μέσης
Σύστημα ταχείας απελευθέρωσης
Συμβατό με υδροδοχείο πλάτης
Με αδιάβροχο κάλυμμα
Velcro ID Panel
Έχει τη δυνατότητα να δεχτεί τις πλαϊνές θήκες από τη σειρά RACCOON

Γράψτε μια κριτική

WISPORT Whistler II Σακιδιο RAL-7013

WISPORT Whistler II Σακιδιο RAL-7013

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Δημοφιλή προϊόντα

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση προϊόντων!