Σακίδιο Direct Action DRAGON EGG MK II Coyote Brown Adaptive

ΕΙΔΗ-00001485

DIRECT ACTION

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

€ 120.00 με Φ.Π.Α

Είναι ένα ελαφρύ και ευπροσάρμοστο σακίδιο σχεδιασμένο για στρατιωτικούς και επιθεωρητές. Αυτό το μεσαίου μεγέθους πακέτο έχει μια ευρεία επιλογή camo και συμπαγή χρώματα που το κάνει επίσης μια εξαιρετική επιλογή για κυνηγούς και υπαίθριους λάτρεις. Μπορείτε επίσης να το πάρετε στο snow camo - PenCott SnowDrift ™ για χειμερινές δραστηριότητες. Οι επιλογές camo / χρώματος με την εμφάνιση και αίσθηση χαμηλού προφίλ καθιστούν την τσάντα Perfect Carry (EDC) ιδανική. Αν ψάχνετε για ένα σακίδιο MOLLE βαρέως τύπου για τον φορητό σας υπολογιστή, το tablet, το iPad, την κύστη ενυδάτωσης κλπ. Ή απλά μια σταθερή βάση για την τσάντα σας (BoB) - το Dragon Egg® από την Direct Action® είναι η καλύτερη τιμή για τα χρήματά σου.

Το Dragon Egg® Mk II είναι σακίδιο πλάτης 25 λίτρων κατάλληλο για σύντομες περιπολίες ή μεγαλύτερο πακέτο EDC. Το πακέτο διαθέτει τρία διαμερίσματα με φερμουάρ. Το κύριο διαμέρισμα διαθέτει εσωτερική θήκη ενυδάτωσης και θήκη πλέγματος. Το κύριο διαμέρισμα διαθέτει επίσης έξοδο κεντρικού σωλήνα για σωλήνα ενυδάτωσης. Η πίσω τσέπη διαθέτει ένα γεμισμένο μανίκι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ασφαλή μεταφορά πολυζωνικών ραδιοφωνικών συσκευών ή μέχρι ένα φορητό υπολογιστή 15 ". Η μπροστινή τσέπη του Direct Action® Dragon Egg® διαθέτει τσέπη με πλέγμα με φερμουάρ και εσωτερικό οργανωτή για σημειωματάρια, GPS, σκεύη γραφής και άλλα μικρά απαραίτητα. 2 επανασχεδιασμένες πλαϊνές τσέπες μπορούν να μεταφέρουν μικρά και επίπεδη αντικείμενα. Οι θύλακες είναι εφοδιασμένοι με ελαστικό για επέκταση ώστε να ταιριάζουν σε ένα τυπικό κυλινδρικό δοχείο των ΗΠΑ ή ένα μπουκάλι 1 λίτρου νεαντζένιου νερού. Το Direct Action® Dragon Egg® διαθέτει επίσης μια μαλακή τσέπη με φερμουάρ με βελούδινη επένδυση για γυαλιά, κινητό τηλέφωνο κλπ. Το πακέτο έχει επίσης ιμάντα αλυσίδας μαργαρίτας που τρέχει κατά μήκος της ραφής του μπροστινού πίνακα για την τοποθέτηση τυχόν καραμπίνερ ή παρόμοιας ταχύτητας με το πακέτο. Το σύστημα κοπής με λέιζερ που είναι συμβατό με το MOLLE / PALS καθιστά το σακίδιο όχι μόνο πλήρως αρθρωτό, αλλά διατηρεί ακόμα μια εμφάνιση χαμηλού προφίλ. Χάρη στο σχήμα των αυγών, το πακέτο έχει μικρότερο ύψος και πλάτος από άλλα πακέτα με παρόμοια χωρητικότητα και το κάνει πιο άνετο με τα κιτ ζώνης ή τα βαλλιστικά γιλέκα. Το σύστημα ανάρτησης βασίζεται σε άνετους ιμάντες ώμου και εσωτερική ενισχυτική πλάτη στην πλάτη. Η ζώνη μέσης είναι αποσπώμενη και μπορεί να στοιβάζεται μακριά. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό νάιλον 500D Cordura® με επίστρωση ανθεκτικό στο νερό. Combat Vent System®, το καινοτόμο σύστημα εξαερισμού που χρησιμοποιείται σε σακίδια και παρέχει αυξημένη άνεση στους χρήστες τους. Το CVS® είναι κατασκευασμένο από προφίλ με περίγραμμα αφρού και πολλαπλά κανάλια αέρα που συνδυάζονται με ευκίνητο πλέγμα, διατηρώντας το πακέτο από την πλάτη, γεγονός που ενισχύει την κυκλοφορία του αέρα εμποδίζοντας τη δημιουργία θερμότητας και εφίδρωση, ενώ ο άκαμπτος αφρός εξασφαλίζει άνεση και σταθερότητα.

Χαρακτηριστικά:

    Λυμένες με σχισμές σχισμές σύστημα MOLLE / PALS
    Φερμουάρ διπλής κατεύθυνσης φερμουάρ YKK®
    Το κύριο διαμέρισμα διαθέτει εσωτερικό πλέγμα και τσέπη ενυδάτωσης
    Δύο πρόσθετες εξωτερικές τσέπες με φερμουάρ
    Ανασχεδιασμένες πλευρικές θήκες που είναι εφοδιασμένες με ελαστικό για επέκταση
    Πρόσθετη θήκη πίσω με φερμουάρ για την ουροδόχο κύστη ενυδάτωσης ή το γεμισμένο χιτώνιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά φορητού υπολογιστή 15 ιντσών
    Χειρολαβή μεταφοράς Paracord (περιέχει δύο καλώδια 2.5m)
    Πρόσθετες πλευρικές λαβές
    Ζώνες ώμου ταχείας απελευθέρωσης
    Σημεία πρόσδεσης D-Ring
    Υποδοχές συγκράτησης πλευρικού και πυθμένα με πόρπες
    Ζώνες αλυσίδας Daisy για την τοποθέτηση πρόσθετων εργαλείων / καραμπίνερ
    Πάνελ Velcro (10,1 x 5,1 cm / 4 x 2 in) για τα μπαλώματα ID
    Κατασκευασμένο από ύφασμα 500D Cordura®
    Όλα τα κλιπ και οι πόρπες κατασκευάζονται από το Duraflex® / WooJin
    Τα καμουφλάκια PenCott ™, Kryptek ™ και Multicam® είναι NIR

Γράψτε μια κριτική

Σακίδιο Direct Action DRAGON EGG MK II Coyote Brown Adaptive

Σακίδιο Direct Action DRAGON EGG MK II Coyote Brown Adaptive

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Δημοφιλή προϊόντα

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση προϊόντων!