HALIFAX MEDIUM MULTICAMP ΣΑΚΙΔΙΟ

ΕΙΔΗ-00000163

DIRECT ACTION

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

€ 189.00 με Φ.Π.Α

Το μεσαίο σακίδιο HALIFAX® είναι ένα πλήρως διαμορφώσιμο πακέτο περιπολίας. Υπάρχει ένα μεγάλο κύριο διαμέρισμα κλειστό με φερμουάρ YKK® # 10. Το εσωτερικό είναι επενδυμένο με βελούδινο ύφασμα που επιτρέπει την τοποθέτηση πρόσθετων σακουλών.

Το πίσω μέρος του εσωτερικού πλαισίου καλύπτεται επίσης με κοπή με λέιζερ MOLLE / PALS, για να διαμορφώσετε εκ νέου αυτό το πακέτο για ιατρικό πακέτο, πακέτο επίθεσης, πακέτο παραβίασης ή ακόμη και ραδιοσυμμετοχή με εσωτερικά σημεία αγκύρωσης.

Το πάνω μέρος του πτερυγίου έχει δύο επιπλέον τσέπες, με μία από αυτές επενδυμένη με βελούδο. Το εξωτερικό στρώμα της συσκευασίας καλύπτεται με κοπή με λέιζερ MOLLE / PALS. Οι ιμάντες ώμου βαρέως τύπου θα αναδιανέμουν το βάρος του μεταφερόμενου γραναζιού.

Πρόσθετα σημεία αγκύρωσης στο κάτω μέρος και στις πλευρές, μαζί με την ενισχυμένη κατασκευή ολόκληρου του πακέτου το καθιστούν «πηδώντας» για αεροπορικές πτήσεις. Τα φερμουάρ στο μπροστινό μέρος, όπως και στο πίσω πλαίσιο του SPITFIRE®, επιτρέπουν την τοποθέτηση οποιουδήποτε από τα πίσω πάνελ μας, καθιστώντας το HALIFAX® ακόμα πιο επεκτάσιμο.

Πρώτες ύλες Cordura®

Βάρος [lb] 4,4 lb

Βάρος [g] 2000g

Χωρητικότητα [cu in] 2441

Χωρητικότητα [L] 40

Διαστάσεις [σε] 24,8 x 7,9 x 12,2

Διαστάσεις [cm] 63 x 20 x 31 

Χώρα κατασκευής Βιετνάμ

Γράψτε μια κριτική

HALIFAX MEDIUM MULTICAMP ΣΑΚΙΔΙΟ

HALIFAX MEDIUM MULTICAMP ΣΑΚΙΔΙΟ

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Δημοφιλή προϊόντα

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση προϊόντων!