Snugpak Dri Sak Σάκος Αδιαβροχοποίησης XXL 35L Coyote Μεγαλύτερη προβολή

Snugpak Dri Sak Σάκος Αδιαβροχοποίησης XXL 35L Coyote

ΕΙΔΗ-00002248

Snugpak

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

2 αντικείμενα

€ 29.00 με Φ.Π.Α

Μια βαρέως τύπου αδιάβροχη τσάντα αποθήκευσης με ρολό και στεγανοποίηση με κλιπ για να διασφαλίζεται ότι τα περιεχόμενα παραμένουν στεγνά, προστατεύοντας τον εξοπλισμό σας από τα στοιχεία, καθώς και για την αποθήκευση βασικού εξοπλισμού στη συσκευασία σας, απαιτεί μια στεγνή σακούλα απόδοσης που είναι 100% αδιάβροχη. Τα δύσκολα εγχειρήματα και οι κακές καιρικές συνθήκες επιβάλλουν επιπλέον απαιτήσεις στο κιτ σας και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βρίσκετε τον εξοπλισμό βρεγμένο ή, χειρότερα, κατεστραμμένο, όταν βρίσκεστε στους λόφους. Το Snugpak® Dri-Sak™ είναι κατασκευασμένο από στιβαρό, ελαφρύ νάιλον ύφασμα και ενισχυμένο στρίφωμα και πόρπη για αδιάβροχο περίβλημα που τυλίγει προς τα κάτω.

35L XX-Large - Χρησιμοποιείται για τον διαχωρισμό σακιδίων πλάτης αποστολής (>40L) και τη δημιουργία μιας κλειστής αδιάβροχης συσκευασίας.

Η συνθετική μόνωση και ο άλλος εξοπλισμός πρέπει να προστατεύονται όταν δεν φοριούνται, και σε κακές καιρικές συνθήκες, το νερό μπορεί να εισχωρήσει στο πακέτο σας από όλες τις γωνίες, μέσα και έξω. Το Snugpak® Dri-Sak™ δημιουργεί ένα κλειστό 100% αδιάβροχο περιβάλλον για βασικό εξοπλισμό και είναι κατασκευασμένο από ένα ελαφρύ νάιλον ύφασμα. Οι πρόσθετοι δακτύλιοι D επιτρέπουν στο Dri-Sak™ να κουμπώσει μεταξύ τους ή να στερεωθεί κατακόρυφα/οριζόντια στη συσκευασία σας για να ελαχιστοποιηθεί η κίνηση όταν μετακινείστε σε δύσκολο και επικίνδυνο έδαφος. Το 100% αδιάβροχο υλικό κρατά επίσης μακριά την άμμο, τη σκόνη και το χιόνι, για εξορμήσεις και αποστολές στο εξωτερικό και πιο κρύα, και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος διαχωρισμού υγρών/στεγνών και καθαρών/βρώμικων ρούχων και εξοπλισμού. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ο σχεδιασμός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά αποθεμάτων νερού έκτακτης ανάγκης, ως αυτοσχέδια κύστη, εάν απαιτείται. Αν φουσκώσουν χωρίς περιεχόμενο, κάνουν και εξαιρετικά μαξιλάρια έκτακτης ανάγκης!

Γράψτε μια κριτική

Snugpak Dri Sak Σάκος Αδιαβροχοποίησης XXL 35L Coyote

Snugpak Dri Sak Σάκος Αδιαβροχοποίησης XXL 35L Coyote

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Δημοφιλή προϊόντα

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση προϊόντων!