Snugpak Special Forces Bivvi Bag Αδι΄αβροχο Κάλυμα Υπνόσακου Χακί Μεγαλύτερη προβολή

Snugpak Special Forces Bivvi Bag Αδιάβροχο Κάλυμα Υπνόσακου Coyote

ΕΙΔΗ-00002247

Snugpak

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

€ 105.00 με Φ.Π.Α

Η τσάντα Snugpak ® SF Bivvi θα σας προστατεύσει από την απώλεια θερμότητας λόγω εξάτμισης και μεταφοράς και είναι ένα από τα δέκα βασικά είδη για πεζοπορία και ορειβασία. Η τσάντα SF Bivvi είναι η ιδανική επιλογή για δρομείς περιπέτειας, bushcraft και επιβίωση έκτακτης ανάγκης. Το μπροστινό φερμουάρ μήκους 1/2 που δεν κλειδώνει επιτρέπει γρήγορη έξοδο όταν πρέπει να κινηθείτε γρήγορα και κάθε δευτερόλεπτο είναι κρίσιμο. Με μικρό όγκο και εξαιρετικά ελαφριές ιδιότητες, μπορεί να διπλωθεί ή να συσκευαστεί ως σταθερό αντικείμενο στην αγωνιστική σας συσκευασία, με ή χωρίς υπνόσακο.

Η τσάντα bivvi, ένας όρος που συντομογραφείται από το bivouac, μια γαλλική λέξη που σημαίνει «προσωρινή κατασκήνωση», μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως το ελάχιστο για καλοκαιρινούς αγώνες ελαφρού βάρους ή σε συνδυασμό με ένα Adventure Race Sleeping System για λιμενικές περιοχές και μεγαλύτερες εκδρομές. όλο το χρόνο. Η τσάντα SF Bivvi λειτουργεί επίσης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης για να προστατεύει από καιρικά φαινόμενα σε περίπτωση που νυχτωθείτε σε λιγότερο από ιδανικές συνθήκες.

Το τεχνικό ύφασμα της τσάντας Snugpak SF Bivvi, Paratex Dry, αναπνέει, επιτρέποντας στην παγιδευμένη υγρασία να ξεφύγει από το μικροκλίμα, διατηρώντας σας ζεστό, στεγνό και άνετο. Το Paratex Dry απομακρύνει την υγρασία από το σύστημα ύπνου με εντυπωσιακά 7,5 λίτρα υγρασίας ανά m² ανά 24 ώρες. Όταν αναζητάτε καταφύγιο από τις καιρικές συνθήκες, θα είστε ευγνώμονες για τα ανώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά της τσάντας Snugpak SF Bivvi και θα έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις γρήγορες και ελαφριές επιχειρήσεις σας, γνωρίζοντας ότι είστε εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσετε τις χειρότερες καιρικές συνθήκες, καθώς και ένα προστατευτικό κέλυφος για τον υπνόσακο σας.

Η τσάντα SF Bivvi είναι η ιδανική επιλογή για γρήγορες και ελαφριές επιχειρήσεις, αγώνες περιπέτειας και επιβίωση έκτακτης ανάγκης. Με μικρό όγκο και εξαιρετικά μικρό βάρος, μπορεί να διπλωθεί και να συσκευαστεί ως σταθερό αντικείμενο στο σετ εξωτερικού χώρου σας, με ή χωρίς υπνόσακο. Μια υδροστατική κεφαλή 5000 mm εγγυάται αδιάβροχη και αντιανεμική ανθεκτικότητα, δημιουργώντας ένα κλειστό μικροκλίμα που αυξάνει την υγρασία και διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος μέσω της προστασίας από την απώλεια θερμότητας λόγω εξάτμισης και μεταφοράς.

Γράψτε μια κριτική

Snugpak Special Forces Bivvi Bag Αδιάβροχο Κάλυμα Υπνόσακου Coyote

Snugpak Special Forces Bivvi Bag Αδιάβροχο Κάλυμα Υπνόσακου Coyote

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Δημοφιλή προϊόντα

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση προϊόντων!