Lowa Renegade GTX Mid Άρβυλα Μαύρα

LOWA

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

1 Αντικείμενο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

€ 190.00 με Φ.Π.Α

Μια νέα και βελτιωμένη έκδοση της κλασικής τακτικής μπότας LOWA Renegade, η Renegade II είναι μια μεσαία μπότα υψηλής απόδοσης με δερμάτινο επάνω μέρος, σόλες LOWA Patrol και επένδυση μεμβράνης Gore-Tex®. Αυτές οι μπότες κατασκευάζονται επίσης χρησιμοποιώντας ένα σχέδιο στο επάνω μέρος που παρέχει στον χρήστη πρόσθετη σταθερότητα και υποστήριξη, καθιστώντας τις ιδανικές για χρήση σε τραχιά και ακόμη και τοπία. Αυτός ο συνδυασμός χαρακτηριστικών από μόνος θα ήταν αρκετός για να δημιουργήσει μια μπότα που δεν είναι μόνο λειτουργική αλλά και άνετη, και όμως η Lowa έχει γρατσουνίσει μόνο την επιφάνεια αυτού που έχει να προσφέρει το LOWA Renegade II ως Patrol Boot.

Το αυθεντικό LOWA Renegade είναι ένα από τα αγαπημένα όσων απολαμβάνουν την ύπαιθρο και φοριούνται συνήθως από πεζοπόρους, πεζοπόρους και πεζοπόρους. Το Renegade II παίρνει αυτό που έκανε το πρωτότυπο τόσο δημοφιλές και ενισχύει αυτά τα χαρακτηριστικά για να δημιουργήσει μια τακτική μπότα που ταιριάζει ακόμα καλύτερα σε υπαίθριες δραστηριότητες. Για παράδειγμα, το επάνω μέρος που υποστηρίζει τον αστράγαλο του χρήστη συμπληρώνεται από ένα στιβαρό χαρακτηριστικό σταθεροποίησης αρθρώσεων που υποστηρίζει τη σόλα και τη φτέρνα τους, καθώς και ένα υπερυψωμένο πλαίσιο στήριξης της σόλας που βελτιώνει το κράτημα και την άνεση εκτός δρόμου.

Ιδανικό για την αστυνομία, τους επαγγελματίες ασφαλείας, το στρατό και το προσωπικό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, το μαύρο LOWA Renegade II είναι μια ευέλικτη μπότα μεσαίου βάρους και είναι πιστοποιημένη μπότα εργασίας: σύμφωνα με το CE EN ISO 20347:2012. Η μπότα έχει πολλά να προσφέρει. Εκτός από τις σολές, ανθεκτικές στο λάδι εξωτερικές σόλες και τα αντιστατικά τακούνια που απορροφούν ενέργεια, αυτές οι μπότες περιπολίας έχουν επίσης αδιάβροχο επάνω μέρος και είναι μονωμένες για να παρέχουν προστασία από θερμοκρασίες έως -20°C και υψηλές έως 150°C .

Κατασκευή: ολίσθησης, σόλα με έγχυση
Επάνω μέρος: πλήρες δέρμα, 1,8 - 2,0 mm
Κορδόνια: κλειστοί γάντζοι
Επένδυση: GORE-TEX® Extended Comfort Υποδήματα
Σόλα: LOWA Patrol Sole
Άνω ύψος μέσα/έξω: 120/155mm
Πιστοποιημένη μπότα εργασίας: σύμφωνα με το CE EN ISO 20347:2012
Μέτρηση άνω ύψους / σχεδίασης σύμφωνα με CE EN ISO 20347 : 2012 160mm / σχέδιο Β
Βάρος: 1240g/ζεύγος

Γράψτε μια κριτική

Lowa Renegade GTX Mid Άρβυλα Μαύρα

Lowa Renegade GTX Mid Άρβυλα Μαύρα

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Δημοφιλή προϊόντα

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση προϊόντων!