Haix RANGER GSG9-S Μποτάκι Μαύρο

HAIX

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

€ 244.90 με Φ.Π.Α

Μέγιστη προστασία από υγρά
Ανεξάρτητα από το τι, θέλετε ασφάλεια και άνεση σε κάθε κατάσταση. Η μεμβράνη CROSSTECH® της Gore® στο Ranger GSG9-S δεν είναι μόνο αδιάβροχη και αναπνέει, αλλά επίσης σας προστατεύει αξιόπιστα από το αίμα και τα υγρά του σώματος.

Αντιολισθητικό χάρη στο αντιολισθητικό
Στο Ranger GSG9-S θα έχετε μια ασφαλή στάση σε κάθε θέση. Για να μην γλιστράτε, η σόλα του Ranger GSG9-S με την ειδική σύνθεση από καουτσούκ και την πρωτοποριακή κατασκευή προφίλ σας προσφέρει εξαιρετικά υψηλή αντοχή στην ολίσθηση και πρόσφυση σε μεγάλη ποικιλία δαπέδων.

Αυξημένη απορρόφηση κρούσης χάρη στο σύστημα MSL
Βέλτιστη αντικραδασμική προστασία που είναι απαλή στα πόδια και τις αρθρώσεις σας. Το σύστημα Micro Soft Light του Ranger GSG9-S μαξιλαράρει τα βήματά σας ενώ περπατάτε και έτσι ανακουφίζει ολόκληρο το μυοσκελετικό σας σύστημα.

Βέλτιστη συγκράτηση χάρη στο κορδόνι 2 ζωνών
Το Ranger GSG9-S προσαρμόζεται τέλεια στο πόδι σας τόσο στην περιοχή του ποδιού όσο και στον άξονα, έτσι ώστε να σας προσφέρει τη βέλτιστη υποστήριξη. Αυτό διασφαλίζεται από το 2-Zone Lacing, ένα καινοτόμο σύστημα δέσμευσης 2 ζωνών για το πόδι και τον άξονα.

Τέλεια εφαρμογή χάρη στις ειδικές λωρίδες
Το σωστό παπούτσι για το πόδι σας. Χάρη στις ειδικά διαμορφωμένες διάρκειες, το Ranger GSG9-S εφαρμόζει τέλεια και εξασφαλίζει έτσι τη μέγιστη άνεση, όλη την ημέρα.

Γράψτε μια κριτική

Haix RANGER GSG9-S Μποτάκι Μαύρο

Haix RANGER GSG9-S Μποτάκι Μαύρο

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Δημοφιλή προϊόντα

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση προϊόντων!