Wiley X Ozone Photochromic Grey Matte Black Γυαλιά

ΕΙΔΗ-00002762

WILEY X

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

1 Αντικείμενο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

€ 170.00 με Φ.Π.Α

Αναλάβετε την αυστηρότητα των στοιχείων!
Το WX OZONE δείχνει πώς μπορεί να συγχωνευθεί μια δροσερή σχεδίαση με τη λειτουργική φορητότητα, καταδεικνύοντας τελικά τη σωστή θέση του ως η πρώτη γραμμή της σειράς εργαλείων περιπέτειας. Το μοντέλο διαθέτει κροτάφους και μαξιλαράκια μύτης από καουτσούκ, τα οποία εξασφαλίζουν μια άνετη εφαρμογή που δεν γλιστράει.

Επιπλέον, το WX OZONE διαθέτει φλάντζα CLICK A.I.R (Ρυθμιστής εισαγωγής αέρα), με σύστημα εξαερισμού γρήγορου κλικ, που καθιστά δυνατό τον αερισμό και την εξάλειψη της ομίχλης. Συνδυάζοντας αυτήν την τεχνολογία με τη σπορ, ελαφριά κατασκευή του, το WX OZONE είναι έτοιμο να σας συνοδεύσει ακόμα και στα πιο σκληρά περιβάλλοντα.

ΦΑΚΟΙ: Photocromic Grey
Οι φωτοχρωμικοί (ρυθμιστικός φωτισμός) φακοί προσαρμόζονται αυτόματα στην ένταση των ακτίνων UV. Έτσι, αυτοί οι φακοί θα αλλάξουν από 81% διαυγείς, όταν δεν υπάρχει παρουσία υπεριώδους φωτός (σε εσωτερικούς χώρους) σε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, όταν βρίσκονται σε άμεση υπεριώδη ακτινοβολία (σε εξωτερικούς χώρους).

Αν θέλετε ένα ζευγάρι γυαλιά πολλαπλών χρήσεων για όλες τις χρήσεις, αυτός είναι ο τύπος φακού με τον οποίο θέλετε να πάτε. Επιπλέον, είναι πολύ καλές για οδήγηση μοτοσυκλέτας, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ:
Κορδόνι λουριού, ιμάντας με κουμπιά, αφαιρούμενη φλάντζα CLICK A.I.R, λαστιχένια κροτάφια, λαστιχένια μαξιλαράκια μύτης

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ:
Μπορεί να κατασκευαστεί με συνταγογραφούμενους φακούς. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο εντοπισμού αντιπροσώπων μας για να βρείτε έναν αντιπρόσωπο Wiley X κοντά σας για να σας βοηθήσει να φτιάξετε τους συνταγογραφούμενους φακούς σας. Μπορείτε να βρείτε το Dealer Locator στην ενότητα Γρήγοροι Σύνδεσμοι, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Γράψτε μια κριτική

Wiley X Ozone Photochromic Grey Matte Black Γυαλιά

Wiley X Ozone Photochromic Grey Matte Black Γυαλιά

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Δημοφιλή προϊόντα

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση προϊόντων!