WILEY X XL-1 AD COMM 2.5 Smoke/Clear/Matte Black Frame ΓΥΑΛΙΑ

ΕΙΔΗ-00000882

WILEY X

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

1 Αντικείμενο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

€ 129.00 με Φ.Π.Α

Τα συγκεκριμένα γυαλιά πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας για βαλλιστικά γυαλιά με λεπτούς φακούς που διαθέτουν ελαφρύ σχεδιασμό για άνεση όλη την ημέρα. Ακριβώς όπως το XL-1 ADVANCED COMM.

Το XL-1 ADVANCED COMM βασίζεται στο XL-1 ADVANCED, αλλά με ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό των εξαιρετικά λεπτών φακών. Οι βραχίονες COMM έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να μειώνουν την πίεση στο κεφάλι σας όταν χρησιμοποιείτε προστασία ακρόασης ακουστικών ή διαφορετικά κράνη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.


Σκούρος Φακός
Απορροφά όλα τα χρώματα εξίσου διατηρώντας την ίδια αντίληψη χρώματος όπως και τα γυαλιά ηλίου. Τέλεια σε συνθήκες έντονου φωτισμού. Παρέχουν επίσης μέγιστη μείωση του φωτισμού. Ο πολυανθρακικός φακός είναι αδιάβροχος και η επιφάνεια προστατεύεται από στρώσεις ανθεκτικές στις γρατζουνιές. Αποκλείει το 100% των βλαβερών ακτίνων UVA και UVB του ήλιου.

Διάφανος Φακός
Προστατεύει το μάτι και τους περιβάλλοντες ιστούς. Ο πολυανθρακικός φακός είναι αδιάβροχος και η επιφάνεια προστατεύεται από στρώσεις ανθεκτικές στις γρατζουνιές. Η μέγιστη μετάδοση φωτός σάς επιτρέπει να δείτε τις ακριβείς τιμές χρώματος. Θαμπή ή νεφοκάλυψη, συνθήκες δύσης / αυγής και εσωτερική χρήση. Αποκλείει το 100% των βλαβερών ακτίνων UVA και UVB του ήλιου.

Πορτοκαλί Φακός
 Ενισχύει την αντίθεση σε μεσαίες και χαμηλές συνθήκες φωτισμού. Αυτός ο πολυανθρακικός φακός είναι αδιάβροχος και η επιφάνεια προστατεύεται από στρώματα ανθεκτικά στη γρατζουνιά. Αποκλείει το 100% των βλαβερών ακτίνων UVA και UVB του ήλιου.

Πολυλειτουργικοί φακοί Selenite Shatterproof που πληρούν τις προδιαγραφές MIL-PRF-32432 (GL) Ballistic Standards. ANSI Z87.1-2010 πρότυπα υψηλών ταχυτήτων και μαζικών επιπτώσεων και EN 166 F επιπτώσεις υψηλών ταχυτήτων. 100% προστασία UVA / UVB με ελεύθερη σαφήνεια παραμόρφωσης. Η επίστρωση φακού T-Shell αντιστέκεται στο ξύσιμο σε ακραία περιβάλλοντα. Το Foil Coating Lens παρέχει προστασία κατά της ομίχλης. Αποσπώμενη φλάντζα Ultra Foam για τον αποκλεισμό του ανέμου, της σκόνης και των συντριμμιών.

Παρέχονται με ελαστική ταινία στερέωσης με κλιπάκια T-Peg, κορδόνι, μεγάλη μαύρη θήκη με φερμουάρ, μαντηλάκι καθαρισμού

Γράψτε μια κριτική

WILEY X XL-1 AD COMM 2.5 Smoke/Clear/Matte Black Frame ΓΥΑΛΙΑ

WILEY X XL-1 AD COMM 2.5 Smoke/Clear/Matte Black Frame ΓΥΑΛΙΑ

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Δημοφιλή προϊόντα

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση προϊόντων!