Invader Gear Reaper QRB Plate Carrier Γιλέκο Μαύρο

ΕΙΔΗ-00002325

INVADER GEAR

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

€ 120.00 με Φ.Π.Α

€ 130.00 με Φ.Π.Α

-€ 10.00

Το Reaper QRB Plate Carrier έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ελαφρύ φορέα χαμηλού προφίλ πολλαπλών χρήσεων για βαλλιστικές πλάκες με μεγάλη επιφάνεια για τη μεταφορά εξοπλισμού χάρη στο πλήρες σύστημα MOLLE.

Κατασκευάζεται με τη χρήση της τεχνολογίας Laser Cut που δίνει σε αυτό το γιλέκο υψηλή αντοχή με ελάχιστη χρήση υλικού. Η βάση είναι κατασκευασμένη από στιβαρό ύφασμα 600D για να εξασφαλίζει χαμηλό βάρος.

Το Reaper QRB είναι εξοπλισμένο με ειδικές πόρπες σε κάθε βραχίονα και πλευρά που δίνουν στον χρήστη τη δυνατότητα να το φορέσει χωρίς να χρειάζεται να κλείνουν κρίκους και βρόχους ή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όπως τραυματισμοί ή πτώση σε βαθιά νερά για γρήγορη αφαίρεση. Στην επάνω μπροστινή και πίσω περιοχή υπάρχουν πίνακες γάντζων και βρόχων για επιθέματα αναγνώρισης μονάδας ή ηθικής και μια λαβή διάσωσης για γρήγορη και εύκολη εκκένωση από την επικίνδυνη ζώνη. Κάθε πλευρά είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένες θήκες για περιοδικό ή ραδιόφωνο PMR. Το μπροστινό πάνελ μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα χάρη σε κρίκους και βρόχους + σύστημα στερέωσης 2 πόρπης.

Αυτό το γιλέκο μπορεί να εξοπλιστεί με "Ενθέματα προστασίας μικρού όπλου" (πλάκες SAPI) ή παρόμοιες σκληρές βαλλιστικές πλάκες. Μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με πλαϊνές πλάκες. Το εσωτερικό του γιλέκου και οι ώμοι είναι επενδεδυμένα με μαλακό διαχωριστικό πλέγμα για άνεση και κυκλοφορία του αέρα.

Είναι σε γενικό μέγεθος και μπορεί να τοποθετηθεί στον χρήστη με γάντζους και θηλιές στους ώμους και κορδόνι ρύθμισης κρυμμένο στο κάτω μέρος της πλάτης.

Βάρος: 1,1 kg

Γράψτε μια κριτική

Invader Gear Reaper QRB Plate Carrier Γιλέκο Μαύρο

Invader Gear Reaper QRB Plate Carrier Γιλέκο Μαύρο

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Δημοφιλή προϊόντα

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση προϊόντων!