Magpul Technical 2.0 Γάντια Coyote

MAGPUL

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Περισσότερες λεπτομέρειες

4 αντικείμενα

€ 40.00 με Φ.Π.Α

Αυτό το προϊόν, που κατασκευάζεται από την Magpul, είναι καλά σχεδιασμένο, άνετο, ελαφρύ και προσαρμόσιμο στα τεχνικά γάντια χειρός. Έχει ένα αισθητικά και εμβληματικό τυπωμένο λογότυπο και όνομα Magpul. Φορώντας γάντια θα προστατέψετε τα χέρια σας από γρατσουνιές και μικροτραυματισμούς. Θα είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ σε κάθε εργαστήριο και σκοπευτήριο.

Το αντικείμενο αποτελείται από υψηλής ποιότητας, στιβαρά υλικά – το γάντι αναμιγνύει 50% ανθεκτικό στην κοπή νάιλον και 50% συνθετικό, μαλακό σουέτ.

Φορώντας αυτά τα γάντια, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε οθόνες αφής και να καθαρίσετε τα ομιχλώδη οπτικά με τη βοήθεια των ένθετων σουέτ που βρίσκονται στην εσωτερική πλευρά των δακτύλων. Επιπλέον, αυτό το προϊόν διαθέτει αντιολισθητικές ιδιότητες (ακόμη και αν η θήκη σε βρεγμένα ή βρώμικα αντικείμενα). Περιλαμβάνει επίσης ταινίες νεοπρενίου που βοηθούν τα γάντια να εφαρμόζουν άνετα γύρω από τον καρπό. Επιπλέον, το αντικείμενο ενσωματώνει θηλιές και μανσέτες, επιτρέποντας στα γάντια να στερεωθούν σε κλιπ ή άγκιστρο.

Ο καλά μελετημένος, ο εργονομικός σχεδιασμός και το ελαφρύ επιτρέπουν άνετες κινήσεις και αβίαστο χειρισμό όπλων ή εργαλείων. Επιπλέον, τα υλικά που χρησιμοποιούνται δίνουν στα γάντια αρκετή ευελιξία ώστε να προσαρμόζονται στο χέρι.

Γράψτε μια κριτική

Magpul Technical 2.0 Γάντια Coyote

Magpul Technical 2.0 Γάντια Coyote

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας

Δημοφιλή προϊόντα

30 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας

Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση προϊόντων!