Source ILPS 2L-3L Low Profile Hydration Υδροδοχείο Coyote

ΕΙΔΗ-00002719

SOURCE

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

€ 45.00 με Φ.Π.Α

Ο ασκός νερού Source Low Profile Tactical 2-3L είναι το πιο δημοφιλές σύστημα ενυδάτωσης. Μπορεί να φορεθεί σαν σακίδιο, να τοποθετηθεί στο σακίδιο ή να συνδεθεί απευθείας μέσω molle σε γιλέκα ή σακίδια χρησιμοποιώντας το σύστημα αγκράφα QCA.

Κατασκευάζεται από την Source από πολυαιθυλένιο 3 στρώσεων με  ενσωματωμένη αντιμικροβιακή επίστρωση Grunge-Guard.

Το ILPS 3L Low Profile Hydration System της Source είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση με βαλλιστικό γιλέκο ή πακέτο ενυδάτωσης. Σχεδιασμένο για να ενσωματώνεται με βαλλιστικά γιλέκα, ο σχεδιασμός του δοχείου ενυδάτωσης χαμηλού προφίλ χωρά 2 λίτρα σε ένα βαλλιστικό γιλέκο και 3 λίτρα σε ένα πακέτο ενυδάτωσης. Η μέγιστη χρήση της τεχνολογίας χαμηλού προφίλ μειώνει το βάθος του χρήστη, καθιστώντας το ένα πραγματικά χαμηλού προφίλ σύστημα ενυδάτωσης. Ο προσαρμογέας UTA Rapid Refill επιτρέπει την επαναπλήρωση της κύστης απευθείας μέσω του σωλήνα ενυδάτωσης χωρίς να αφαιρείται η κύστη από τη συσκευασία ή το γιλέκο.

Κλείσιμο Widepac (Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ Νο. 7,648,276, B2) – Το φιλικό προς το χρήστη Κλείσιμο ολίσθησης Widepac™ σφραγίζεται αεροστεγώς και επιτρέπει την εύκολη επαναπλήρωση και τον καθαρισμό μέσω του πλατιού ανοίγματος. Τα περισσότερα συστήματα ενυδάτωσης SOURCE είναι εξοπλισμένα με το σύστημα κλεισίματος Widepac™.

Σύστημα Taste-Free™ – Το φιλμ πολυαιθυλενίου της SOURCE περικλείει το υγρό χωρίς να του δίνει πλαστική γεύση. Φυσικά, η ταινία SOURCE Taste-Free δεν περιέχει BPA και φθαλικές ενώσεις.

Τεχνολογία GrungeGuard™ – Χάρη στην τεχνολογία Grunge-Guard, η επιφάνεια της κύστης ενυδάτωσης αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηρίων αποτελεσματικά, αποτελεσματικά και καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής της. Η τεχνολογία βασίζεται σε αντιβακτηριακά υλικά – τους λεγόμενους αντιμικροβιακούς παράγοντες – με έγκριση FDA και εγγραφή EPA.

Τεχνολογία Glass-Like™ – Το σύστημα ενυδάτωσης είναι ουσιαστικά αυτοκαθαριζόμενο χάρη στο φιλμ SOURCE Glass-Like. Η επιφάνεια των συστημάτων ενυδάτωσης SOURCE είναι 2000% πιο λεία από μια συμβατική μεμβράνη PU. Αυτό κάνει την επιφάνεια σχεδόν τόσο λεία όσο το γυαλί. Η λεία επιφάνεια αποτρέπει την καθίζηση των βακτηρίων και το σχηματισμό βιοφίλμ.

Εύκολη φροντίδα και χαμηλή συντήρηση – Τα οφέλη της τεχνολογίας Glass-Like™ σε συνδυασμό με την τεχνολογία Grunge-Guard™ αντιπροσωπεύουν μια νέα γενιά συστημάτων όπου ο καθαρισμός δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Απλά γεμίστε με νερό και πιείτε ξανά και ξανά. Το νερό παραμένει φρέσκο ​​για μέρες ακόμα και εβδομάδες.

Διαστάσεις: περ. 27 × 6,7 × 34 εκ.
Μήκος σωλήνα πόσης: 94 cm.
Βάρος: περίπου. 400 γρ.

Κατασκευάζεται στο Ισραήλ.

Γράψτε μια κριτική

Source ILPS 2L-3L Low Profile Hydration Υδροδοχείο Coyote

Source ILPS 2L-3L Low Profile Hydration Υδροδοχείο Coyote

Χρόνος παράδοσης 1 έως 4 ημέρες.
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Δημοφιλή προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση προϊόντων!